Ποιοι είμαστε

Ο Αντώνης Δεμαρτίνος και η ομάδα του αγαπούν, ασφαλώς, τα ζώα. Λαμβάνοντας υπόψη, τους ρυθμούς της σύγχρονης εποχής και σεβόμενοι εκείνα και τους ιδιοκτήτες τους, αποφάσισαν να έρθουν στο σπίτι σας για να φροντίσουν το ζωντανό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, απαλλάσσοντάς σας από το άγχος της μετακίνησης.

Η ομάδα κτηνιάτρων της i-vet.net συντονίζεται από τον Αντώνη Δεμαρτίνο, Κτηνίατρο DVM (Diploma Veterinary Medicine -Veterinary Scholl of Thessaloniki) MRCVS (Member of the Royal College of Veterinary Surgeons), με εξειδίκευση στην Κτηνιατρική Δημόσια Υγεία (Veterinary School of Bristol, UK and Cornell University, USΑ) Ο Αντώνης για πολλά χρόνια δουλεύει στη Βιομηχανία Τροφίμων και στην Πιστοποίηση Συστημάτων Ποιότητας για τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.

Η τεράστια εμπειρία του σε τομείς management πολλών διαφορετικών απαιτήσεων τον καθιστά ιδανικό συντονιστή, όσων αφορούν την υγεία και την ευζωία των ζώων αλλά και των ιδιοκτητών τους κατ΄ επέκταση. Η τέλεια και οργανωμένη πρόληψη, η κατάρτιση πλάνου παρακολούθησης ή θεραπείας και η διαρκής επικουρική υποστήριξη κάθε ανάγκης του κατοικίδιού σας, είναι οι θεμελιώδεις αρχές με τις οποίες δημιούργησε την i-vet.net.

Οι κτηνίατροι της i-vet.net δίνουν την κατάλληλη διάγνωση με απόλυτη σοβαρότητα και υπευθυνότητα καθώς και τις κατευθυντήριες γραμμές για την πιο ενδεδειγμένη και οικονομική λύση αντιμετώπισης οποιουδήποτε προβλήματος. Ανάλογα το περιστατικό και μόνο εφόσον κριθεί απαραίτητο, η ομάδα της i-vet.net θα σας παραπέμψει στους πλέον εξειδικευμένους κτηνιάτρους ώστε να επιληφθούν της περαιτέρω θεραπείας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.